Нов стил на високо качество на Йон почистване HK-803
Ново

Нов стил на високо качество на Йон почистване HK-803

BGN 280.00

На склад


Нов стил на високо качество на Йон почистване HK-803
Основната характеристика :
1.колан с далечен инфрачервен радиация. Моля, традиционен бамбук въглерод, привеждане в китайското и запад, смогите постигане на физическа терапия, загуба на тегло и въздействието на мадами.
2. луксозна алуминиева опаковка.изглежда по-специализиран, изискан
3.Управление на код мозъчна сила може да ви помогне да спестите труд и разходи.можете да отворите магазин тъй като ви харесва, а код е много лесно за запомняне.
А, на принципа на продукта
Водата е разрешено в голяма част от Йона на енергия чрез Йон почиства уреда (положителен и отрицателен), прави вътрешна сила клетки се засили, повишава различни ензими в реално маштабе време. Подобри функцията на орган на човешкото тяло осигуряване на циркулацията., получавате по хода на обмяната на веществата, направете човешкото тяло се получи добре постепенно. Чрез цвят, който показва, може да се разбере собственото си здраве .
B, функция продукти
1. подобри самата ядовитую способността на организма;
2. да се улесни натоварването на орган на тялото ;
3. подобряване на метаболизма и циркулацията на кръвта;
4. Увеличете енергията на клетките;
5. аз ефективно улучшаю съня си
С, Експлоатация
1, преди началото на линията за пренос, Полюсная чиния, вилица на карпалния колан отделно вмъква кацане на хост-машината, след което се поставя полюсную плаката се поставя в чиния, мивка ,обличане на наручный колан, след това се включва източник на захранване
2, включва захранването, демонстрация на екрана изглежда по следния начин
Въведете Време 10-30
Време=30 V3. 0
В съответствие с ( + ) на клавиш, ( - ) под клавиша или използвайте време на въвеждане от цифровата клавиатура, време е 30 минути. След въвеждане на време кликне върху бутона down (ENT), а след това работи.Временна операция, както следва
Време=06 : 28 pos+
T=30 M=3 E=1.5
Време = 06 : 28 използваното време, pos+ йонна полюс, pos+ положителен полюс , pos-отрицателен полюс;
T=30 определен срок, M=3 Третият модел, E=1,5 истинската сила, когато работят време достига време, хипотези, апаратура за автоматично чука, в края на работата.
3. След тази дейност, може да работи под 1,2,3, модел, съдържанието на енергия съответно за 1.6, 1.8, 2.0. Когато машината започва дейност, то автоматично селективни третата картина, клиентът може да избере различна картина след "-" "+" ключ. Отжимает надолу (ESC), воля извлича от тази дейност на машина с постоянно развиващите работи под съответното съдържание на енергия .Клиентът може да действа в съответствие с различни местни качеството на водата, поставя се подходящ сол, за да се регулира работата на силния и слабия .При натискане на down (ESC)излиза от състоянието на записа, се връща в състояние на готовност.
4, Този продукт е продукт от трето поколение, е записано време и функция на броя времена, когато клиентите трябва да се помисли фигура, едновременно отжимает надолу (1) численную клавиатура, (ENT) ключът се завърта напред източник на захранване, това е време на екран той демонстрира :
00298 минути
93 от време
възходяща линия демонстрация-общото време за работа, низходяща линия демонстрация - общи цифри .Когато времето за работа на устройството достига 10 минути, а точно показват времето на записа, с натискането на бутона надолу (ESC) ключът излиза от състоянието на записа, се връща в състояние на готовност .
5, потребителите могат да въвеждат парола, едновременно премахва вече на брой пъти и време за запис .

Други функции

Стандартно Напрежение:
110В, 220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Размер:
Medium
Приложение:
Крака
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Номер На Модела:
HK-803
Размер На Опаковката:
65см * 43см * 33,5 см ; 4шт / кутия
силата на:
50 W
текущата:
0.5 И-2.5 А
Напрежение:
220V ( or 110V) / 50HZ (60HZ)
Сертификат:
CE & ISO13485
Имоти :
Масажор За Крака От Масата На Тялото, Рехабилитация Терапия За Доставка
Размер:
41CM * 29CM * 15.5CM (L*W*H)
Материал:
Пластмаса
Гаранция:
1 година

Подобни оферти